Poezija :: Stičišče vseh poetov po duši. Svobodomiselnost, pretok energij , človečnost.
Poezija Seznam forumov
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 

 



NA NOGAH

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Poezija Seznam forumov -> ZELJNA JUHA
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
kečer



Pridružen/-a: 10.12. 2008, 22:50
Prispevkov: 8

PrispevekObjavljeno: 01 Sep 2009 23:44
Prazni dnevi in nekaj glasbe. Za zidom človek postane resen, postan in še v vzponu dobre volje, hitro pade v tok počasnega razmišljanja.

Prvi september! Dan s katerim sem se vedno mučil, vedno me je spravljal v stanje tegote in k občutku, da sem zopet za šolsko leto starejši. auč!
Odeja pod katero se zbudiš je hladna. Oči so zalimane s smolo, ki se je nabirala skozi noč in ta občutek, začelo se je nekaj novega, je strupen.

Danes prvi september ni več isti. Obrnilo se je par takšnih dni, s katerimi sem postal za šolska leta neodvisen in posledično za vsaj stokrat bolj len, resen in postan. Še vedno mi divjajo misli, da je nov začetek, čeprav je ta odvisen od mene in ne od ljudi s katerimi sem se bavil vsa leta nazaj.

Vse lepo in prav! Na noge sem spravil ''ol-starke'', staro, poflekano majico, po žepih poiskal cigarete in spizdil skozi vrata. Počasno razmišljanje me je pripeljalo do trgovine, v kateri sem si z nohti luščil poc iz oči. Stanje duha me je vleklo do hladilnih omar, normalno, pasalo mi je hladno pivo tako v želodcu , kot na mp3-ju. Nabasal sem košaro in s spravil k blagajni. Na vhodnih vratih sem zagledal Laro, videl sem, tudi sama še ni bila na jutranjem scanju . . .
Odgovori s citatom
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Poezija Seznam forumov -> ZELJNA JUHA Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

 

MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.